1- 1 كوب زبادى
2- مياه
3- ذرة ملح
4- خميرة
5- دقيق
1- ندوب كوب الزبادى فى شويه مياه مع ذره الملح والخميره .
2- نضع بعض الدقيق ونقلبه جيدا وكل ماتحتاج دقيق نضيف شويه شويه لغايه ماتكون عجينه مش خفيفه ولا تقيله .
3- نتركها الى أن تتخمر وحجمها يتتضاعف
4- نجيب معلقه كبيره أو صغيرة حسب الرغبة نضع المعلقه فى زيت بارد أولا ونقطع بيها من العجينة حتى لا تلتصق بالعجينة
5- نضعها فى الزيت حتى تأخذ اللون الذهبى
6- نطلعها من الزيت نضعها فى الشربات مباشرة .
7- ممكن نرش عليها بعض جوز الهند .
ليست هناك تعليقات :
إرسال تعليق