طريقة عمل الفراخ المحمرة الاقتصادية (ألذ تتبيلة)
فراخ محمرة, تتبيلة فراخ, فراخ اقتصادية, وصفات رخيصة, أبلة نظيرة للطهي العربي
مقدمة
لو عايزة تعملي أكلة اقتصادية وسهلة وطعمها تحفة، الفراخ المحمرة بالخلطة دي هتوفر معاكي وفي نفس الوقت طعمها زي المطاعم بالظبط، ومكوناتها بسيطة وموجودة في كل بيت.
المكونات
- فرخة مقطعة 8 قطع
- خل + ليمون
- زبادي
- ثوم مفروم
- بهارات فراخ
- بابريكا
- كركم
- ملح + فلفل
- زيت
طريقة التحضير
1) تجهيز الفراخ
ننقع الفراخ في خل وليمون لإزالة أي زفارة وضمان طعم قوي.
2) التتبيلة
نخلط الزبادي والثوم والبهارات جيدًا ونغطي الفراخ بها.
3) التحمير
نحمر الفراخ على نار متوسطة لحد ما تاخد اللون الدهبي، ثم نغطيها لحد ما تستوي بالكامل.
خاتمة
الفراخ دي هتكون خيار مثالي لو عايزة أكل اقتصادي بدون ما تضحي بالطعم. قدميها مع الرز أو العيش وتتبيلة السلطة وهتبقى وجبة كاملة ومشبعة.
فراخ محمرة, فراخ اقتصادية, تتبيلة فراخ, أبلة نظيرة للطهي العربي
ليست هناك تعليقات :
إرسال تعليق