ابلة نظيرة , ابلة نظيرة للطهى العربى: الأرز المعمر - أبلة نظيرة

الأربعاء، 29 مايو 2013

الأرز المعمر - أبلة نظيرة






1- 2 كوب من الأرز 
2- 2 ونصف كوب حليب
3- رشة سكر
4- رشة ملح
5- قشطة
6- زبدة


1- نغسل الأرز جيدا 

2- نضع على الارز رشه ملح

3- نضع رشه سكر ودي مهمه جدا وتعطى طعم روعه

4- نضع معلقتين قشطه 


(كل ما زادت كمية الارز نزود القشطه والزبده)

6- بايدنا ندعك كل ده في بعضه لحد ما الارز يتشربه كله

7- نضع الحليب  كل 2 كوب ارز نضع 2 ونص حليب

8- ونضع على الوش شوية قشطه يعني على حسب كمية الارز

9-  ندخله فرن ساخن حرارته عالية

10- عندما يبدأ بالغليان نهدي النار ونتركه إلي ان يحمر الوجه






ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...